Followers

Monday, January 7, 2013

Hantar kakak balik Asrama MRSM Kuala Klawang

Entah apa jadi...punya banyak gambar yang mummy upload tengok-tengok 3  ni je yang masuk.
Takpelah ek...ni pun curi-curi masa untuk update blog.

Ni gambar si kakak yang excited bila jumpa kawan yang dah lama
tak jumpa.


Apa motip mummy amik gambar ni????
Tangga dari rumah warden terus ke asrama puteri.
Mummy suka deko batu ni sebenarnya...lawa kan???/


Suasana masa pendaftaran. Takleh amik gambar banyak-banyak
nanti orang perasan mummy ni blogger....
Nasib baik yuran MARA mummy dah siap bayar online kalau tak
jenuh jugak kena beratur panjang...
Itulah penting alam siber ni kan....
memudahkan segala urusan.
Segalanya dihujung jari anda..