Followers

Monday, February 28, 2011

MY SWEETHEART





Wednesday, February 9, 2011

SECRET GARDEN

Ada sesiapa tak antara kawan-kawan mummy yang suka tengok
citer korea?....Haisshhh mummy ni dah terjangkit wabak citer korea ni.
Bila hari Sabtu je duk tunggu siaran ulangan citer ni.
Ini tak lain tak bukanlah ni disebabkan adik mummy yang membawa penyakit ni.
Apa-apapun layan gambar ke dulu ye...

Posternye yang cantik...








Monday, February 7, 2011

Only Beauty

Hari tu mummy saja-saja sign-up kat only beauty ni selepas membaca article dari seorang rakan blogger. Saja-saja juga isi ruangan untuk mendapatkan sample percuma. Serious mummy belum
explore habis pun web ni, cuma sekadar isi mana yang patut je. Pada mummy web ni memang bagus.

Yang paling best lagi hari ni sample dah sampai ke tangan mummy. Kira okla tu kan sapa tak nak barang free. Nak tahu barang apa yang mummy dapat????? Saksikan kat bawah ni....Sorrylah gambar takleh upload usb port mummy ni buat hal la pulak. So sapa-sapa yang nak sample ke hapa layarilah Only Beauty.