Followers

Monday, February 7, 2011

Only Beauty

Hari tu mummy saja-saja sign-up kat only beauty ni selepas membaca article dari seorang rakan blogger. Saja-saja juga isi ruangan untuk mendapatkan sample percuma. Serious mummy belum
explore habis pun web ni, cuma sekadar isi mana yang patut je. Pada mummy web ni memang bagus.

Yang paling best lagi hari ni sample dah sampai ke tangan mummy. Kira okla tu kan sapa tak nak barang free. Nak tahu barang apa yang mummy dapat????? Saksikan kat bawah ni....Sorrylah gambar takleh upload usb port mummy ni buat hal la pulak. So sapa-sapa yang nak sample ke hapa layarilah Only Beauty.







0 ulasan: