Followers

Friday, September 19, 2014

DUNIA IT...DUK DEPAN PC PUN BOLEH SHOPPING!!!


Ni dilema untuk diri mummy lah. Bila mengadap fb ke, instagram ke or apa-apa
website sekali pun mesti ada yang berkaitan dengan shopping.
Camana nak simpan duit ni...hadoi...
Hati asyik tergoda bila melihat iklan dan barangan yang dipaparkan.
Mummy kalah bila melihat barangan rumah tak kiralah dalam bentuk 
apa sekalipun. Walaupun rumah mummy tak cantik tapi mummy suka
barangan yang cantik-cantik. Kadang-kadang terpaksa juga berdikit-dikit walaupun
hati kata nak beli. Sabarlah wahai hati...

Alkisahnya....hari minggu pun boleh oder sarapan pagi online....
hahaha...



Thursday, September 11, 2014

Sekejap je rasanya...


Alangkah pantasnya masa berlalu
sekejap je anak-anak mummy dah besar
bila tenung balik gambar-gambar masa mereka
kecil lagi....
terasa sebak pula...

Anak-anak adalah pengarang jantung hati mummy...
Sayang kamu semua...




Friday, September 5, 2014

Baju Lagi



RM30 Tidak termasuk postage

Code : B2081
Colour : Pink, Almond
Measurement :
Outside : length 69cm, bust 88cm sleeve 56cm
Inner : length 80cm bust 86cm

whatsapp : 01128225584






Tuesday, September 2, 2014

Lagi baju baju cantik

Sesiapa berkenan boleh whatsapp yer...01128225584

Nak test market la...


Ada sesiapa berminat dengan baju-baju macam ni
boleh whatsapp admin ye
01128225584

Sesuai untuk semua golongan sebab ianya
labuh dan berlengan panjang.