Followers

Thursday, July 22, 2010

NO IDEA

Sorry hari ni fikiran mummy berserabut.
Macam-macam rasa ada...pening...loya...nak muntah...
huh memang buat mummy betul-betul rasa tak selesa.
Dah minta tolong orang belikan asam buat penghilang
rasa loya...ok sikit tapi rasa pusing-pusing tetap ada.
Hadoi...time-time keje tengah banyak macam ni pula
dia buat hal...
Pada kawan-kawan yang datang jenguk blog mummy
sorry ye kalau kedatangan korang tidak berbalas.
Nanti mummy dah ok mummy berkunjung ke blog korang.

1 ulasan:

Ms. Ann said...

tomeynyer baby nie tido... emm kalau dapat tido camnie mesti best