Thursday, May 26, 2011

BE YANG CUTE

Suka sangat bila mummy dapat BE yang cute ini.
Tiap-tiap hari mummy telek gambar budak-budak ni.
Memang comel.
BE ni merupakan BE yang ketujuh mummy pada tahun ni.
Wow ketujuh gitu....mesti ramai yang jealous kan.
Rilex xyah jealous sebab walaupun mummy banyak dapat BE tp
earningnya tidaklah sama macam blog otai-otai tu. Traffik mummy pun kureng...
kalau mummy takde masa nak blogwalking alamat blog mummy ni takde orang nak singgah.
Yelah mummy bukan pandai sangat nak menyusun kata-kata indah...
Walau apapun terimakasih Nuffnang kerana tak putus-putus memberika BE buat mummy.

Kepada pengunjung blog mummy sudi-sudikanlah klik ye...hehehe

Ke manakah lokasi percutian anda?