Followers

Tuesday, May 18, 2010

Contest Hangit By Arieza

BERITA MENARIK!!!!

SERTAI CONTEST HANGIT OLEH ARIEZA



Copy paste gambar di atas, letak kat sidebar blog korang & linkkan gambar tu ke entry ini. Biar sampai contest ni tamat.
  1. Buat satu entry bertajuk Contest Hangit By Arieza. (boleh hantar lebih dari satu penyertaan!)
  2. Upload gambar (lagi banyak lagi tinggi peluang untuk menang) yang menunjukkan someone/some people sedang terkejut beruk/dikenakan/dihangitkant. (macam time birthday party, kan ada orang bernasib malang yang kena simbah dengan kicap la, baling dengan tepung la, etc)
  3. Then taip caption yang kelakar untuk setiap gambar.
  4. Kalau korang cilok gambar dari internet pun aku tak kisah.
  5. If korang nak merapu tentang kejadian di sebalik gambar tu pun lagi meriah.
  6. Kat hujung entry korang, letak link referrer (jika ada) - i.e. dari mana korang dapat tau tentang contest aku ni.
  7. Bila entry tu dah siap & segala syarat sudah dipenuhi, tinggalkan komenkat entry ni & sertakan link ke entry korang tu.
  8. UPDATED!!!! - Tarikh tamat penyertaan adalah pada 11.59 malam, 31 May 2010.


(Hadiah yang dioffer : T-shirt, Keychains dan Fridge Magnet)

HADIAH-HADIAH YANG MENARIK DITAWARKAN.

SO...Inilah gambar-gambar yang dapat aku sertakan...





Gambar-gambar ni dulu ye...
esok sambung upload lagi...

1 ulasan:

Ikemal said...

akak. sy dah reply email akk. dah letak no bank cimb.