Followers

Thursday, May 20, 2010

JOM TINGKAT TRAFIK DENGAN CARA MUDAH

Sewaktu ronda-ronda pagi di blog member-member terpandang pula entry ni di blog YUKA. Sebelum ni pun bukan tak pernah tengok cuma keinginan untuk mencuba tu belum ada. Tapi hari ini hati aku begitu terbuka pula untuk mencuba. Artikel tentang backlink ni memang dah banyak kali juga aku baca. Marilah kita sama-sama mencuba...mana tau..kata orang Untung sabut timbul...Untung batu tenggelam (betul ke perumpamaan ni?)

Senang jer cara nak buat benda ni. ..baca peraturan dan follow jer...
1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1.
Ad-dai’
2.
kakngah
3.
zlh@n
4.
LYAfrina
5.
download mp3 percuma
6.
bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
7.
Cara hidup baru abad 21
8.
Bila Aku Menulis Blog
9.
~ApekpunyaBlog~
10:
My Big Family & Friends
11.
ABCMILO
12.
uncle
13.
eLL
14.
yuka
15. zures

PERATURAN 1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink=390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

2 ulasan:

saya_arief said...

haha..kalo sume wat cam ni, konpem jadik..

razi said...

xsngka berjaya dpt smbutan..blog ad-dai asal no.15 skrg dah no.1..hehe.