Tuesday, March 8, 2011

NAK CARI PELBAGAI HADIAH MENARIK? SILA KLIK BANNER YER....SAMBIL BERBELANJA PUN BOLEH DAPAT DUIT...

~this is a sticky post ~

Terlebih dahulu terimakasih buat iman
kerana telah membuka hati mummy untuk menyertai
Heartbeat ni...




Tutorialnya untuk jadi ahli heartbeat
1. mula2 klik banner heartbeat kat blog mummy ni yer...




2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan


7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat


10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
(seperti lampiran yang bertanda kotak merah sebelah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget


3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan



4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...


done!!
Sekarang ni macam-macam cara boleh kita buat untuk
mendapatkan duit lebihkan. Nak tengok bukti yang Heartbeat ini boleh
mendatangkan income???
Sila lihat di bawah...

Ini bukti yang mama zharfan dah dapat
bersama dengan testimoni sekali....
So apa lagi jangan tak percaya....
SELAMAT MENCUBA KAWAN-KAWAN.

saper nak bagi duit free2 kan..so far me dh berjaya mengumpul RM 400.12 tu --me dh cash out 2 kali so far..me request cash out manual ie via email ajer, duit direct masuk dlm akaun maybank me, cepat and hassle free!! tp kalau nak request cek pun boleh jer..me lagi suka direct bank transfer)
now menunggu utk cash out 3rd time --sambil peram2 dulu tu...

uolls yg dh join HB, MESTI promo2 agar ur frens/readers/followers register bwh u..
bkn ala...free registration ajer pun..bkn kena bayar ke apa pun utk register, then tepek jer banner kat blog masing2..tak kuar duit satu sen pun, tp sebaliknya, akan mula dpt duit bila org click and income masyukkk bila org register lps click ur banner..